Palvelutalo Vuoropari

Vuoropari tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista Kuokkalan keskustassa, monipuolisten palveluiden, kirkon sekä kauniiden järvimaisemien välittömässä läheisyydessä.

Vuoroparissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena
yksilönä, jonka elämänarvoja ja tottumuksia kunnioitetaan. Vuoroparissa vierailee usein eläinystäviä ja leivonnaisten tuoksu ilahduttaa niin asukkaita kuin henkilökuntaa.

Vuoroparissa on yhteensä 42 asuntoa (29-55m2), jotka sijaitsevat neljässä kerroksessa. Ryhmäkotiasuntoja on yhteensä 12, muut asunnot sijaitsevat käytävän varrella ja ne ovat varustettu avokeittiöillä ja omalla parvekkeella. Kolme asuntoa on pariskunnille tarkoitettuja kaksioita. Jokaisesta kerroksesta löytyy valoisat oleskelu- ja ruokailutilat sekä parveke Kuokkalan ostoskeskuksen suuntaan. Yhteistiloissa on mukava viettää aikaa ja seurustella naapureiden kanssa.

Kuinka asiakkaaksi hakeudutaan?

Asiakkaaksi hakeutuminen tapahtuu Keski-Suomen
Hyvinvointialueella keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen kautta ( LINKKI).
Löytääksesi omia tai läheisesi tarpeita vastaavien palvelujen piiriin, ole yhteydessä Hyvinvointialueen palveluohjaajaan. Jyväskylän Hoivapalveluiden asiakkaaksi hakeutumisesta ja palveluista saat tarkempaa tietoa ottamalla yhteyttä palvelunumeroomme tai suoraan palvelujohtajiin.

Autamme Sinua mielellämme. Olet lämpimästi tervetullut huolenpitomme piirin.

Yhteystiedot

Palvelutalo Vuoropari

Polttolinja 7,
40520 Jyväskylä

Palvelujohtaja

Sanna Litendahl 050 581 1563
Sairaanhoitaja 050 542 7182

Hoitajat 

2 krs.
 050 542 7183

3 krs.
 050 440 9579

4 krs.
 050 440 9578

5 krs.
 050 542 7184

Tarjoamamme palvelut

Ympäri-vuorokautinen palveluasuminen

Palveluasuminen sisältãä ympärivuorokautisen huolenpidon huonokuntoisille tai muistisairaille vanhuksille.

Kotihoidon tukipalvelut

Asiakkaidemme tukena toimivat kotihoidon tukipalvelut tarjoavat yksilöllisia, tarpeiden mukaisia palveluita omakustanteisesti.

Senioriasuminen

Senioriasuntojen tavoitteena on edistää ikäihmisten kotona asumista kehittämällä yhteisöllisyyttä, jossa asuminen ja turvallisuus yhdistyvät luontevalla tavalla.

Hoivakeittiot

Hoivakeittiöiden toiminta-ajatuksena on vastata Jyväskylän Hoivapalveluiden toimipisteiden ruokahuoltopalveluista, vierastilaisuuksista ja juhlien järjestelyistä.