Palvelutalo Kyllikinhoiva

Kyllikinhoiva sijaitsee Jyväskylän keskustan monipuolisten palveluiden ja erilaisten ulkoilumahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä.

Kyllikinhoivan asunnot (26 kpl) ovat kolmessa kerroksessa.
Asunnot (26-37 m2) ovat valoisia yksiöitä ja kolme kaksiota pariskunnille. Kerroksissa on yhteiset tilat ruokailu- ja oleskelukäyttöön.

Kyllikinhoivassa työskentelee sitoutunut pitkäaikainen henkilökunta, joka on erikoistunut ikääntyneiden hoitoon. Asukkaiden yksilölliset toiveet huomioidaan. Yhteistyö hyvinvointialueen kanssa toimii hyvin mm. kotisairaala, omalääkäri ja vanhuspalvelut. Huumori asukkaiden ja henkilökunnan välillä on päivittäistä ja yksikön lämmin tunnelma on kaikkien aistittavissa. Olemme läsnä ja yhdessä kannamme vastuun turvallisesta asumisesta. Teemme työtä asukaslähtöisellä ja positiivisella työotteella.

Kuinka asiakkaaksi hakeudutaan?

Asiakkaaksi hakeutuminen tapahtuu Keski-Suomen
Hyvinvointialueella keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen kautta ( LINKKI).
Löytääksesi omia tai läheisesi tarpeita vastaavien palvelujen piiriin, ole yhteydessä Hyvinvointialueen palveluohjaajaan. Jyväskylän Hoivapalveluiden asiakkaaksi hakeutumisesta ja palveluista saat tarkempaa tietoa ottamalla yhteyttä palvelunumeroomme tai suoraan palvelujohtajiin.

Autamme Sinua mielellämme. Olet lämpimästi tervetullut huolenpitomme piirin.

Yhteystiedot

Palvelutalo Kyllikinhoiva

Kyllikinkatu 2B,
40100 Jyväskylä

Palvelujohtaja

Minna Aspholm 050 556 6176

Sairaanhoitaja 040 619 0212

Hoitajat

1 krs.
 040 560 1480

2 krs.
 040 560 1485

3 krs.
 050 559 3362

 

Tarjoamamme palvelut

Ympäri-vuorokautinen palveluasuminen

Palveluasuminen sisältãä ympärivuorokautisen huolenpidon huonokuntoisille tai muistisairaille vanhuksille.

Kotihoidon tukipalvelut

Asiakkaidemme tukena toimivat kotihoidon tukipalvelut tarjoavat yksilöllisia, tarpeiden mukaisia palveluita omakustanteisesti.

Senioriasuminen

Senioriasuntojen tavoitteena on edistää ikäihmisten kotona asumista kehittämällä yhteisöllisyyttä, jossa asuminen ja turvallisuus yhdistyvät luontevalla tavalla.

Hoivakeittiot

Hoivakeittiöiden toiminta-ajatuksena on vastata Jyväskylän Hoivapalveluiden toimipisteiden ruokahuoltopalveluista, vierastilaisuuksista ja juhlien järjestelyistä.