Hoivakeittiöt

Hoivakeittiöt Oy on perustettu vuonna 2015. Yrityksen toiminta-ajatuksena on vastata Jyväskylän Hoivapalveluiden toimipisteiden ruokahuoltopalveluista, vierastilaisuuksista ja juhlien järjestelyistä.

Hoivakeittiöt 0y toimii kolmessa talossa: Kotikaaressa Kuokkalassa, seniorikorttelin Pehtorissa Kortepohjassa ja Koskikodissa Muuramessa. Omavalmistuskeittiöissä valmistetaan maukasta, terveellistä kotiruokaa viikon jokaisena päivänä.

Erikoisruokavaliot toteutetaan kunnioittaen asiakkaan yksilöllisiä toivomuksia ja kaikki liha on kotimaista. Toimipistekohtaiset ruokalistat löytyvät kunkin toimipisteen esittelysivulta.

Toimipisteet

Pehtori

Ravintola Pehtori toimii Senja-korttelissa Kortepohjan sydämessä. Ravintola on avoinna Senja-korttelin asukkaille, asukkaiden omaisille ja vieraille sekä kaikille muillekin. Tarjolla on aamiaista, lounasta ja päivällistä lähes vuoden jokaisena päivänä. Pehtorista toimitetaan ateriat myös Kyllikinkadun palvelutalon asukkaille. Maksutapoja on useita: käteinen, pankkikortti, Smartumin lounassetelit ja Smartum-lounaskortti.

Kotikaari

Kotikaaren keittiö on toiminut Kuokkalan keskustassa alkuvuodesta 2015 asti. Siellä valmistetaan ruokaa neljään ryhmäkotiin ja kivenheiton päässä sijaitsevaan Vuoroparin palveluasumisen yksikköön. Lounaalle tai päivälliselle on kuka vain tervetullut, maksutavat ovat pankkikortti ja Smartumin lounassetelit.

Koskikoti

Koskikodin ruokala toimii Muuramenjoen maisemissa aivan Muuramen keskustassa. Keittiössä valmistetaan ateriat kahden ryhmäkodin ja palveluasumisen yksikön asiakkaille. Tervetulleita ovat myös ulkopuoliset asiakkaat. Maksaa voi käteisellä, pankkikortilla tai Smartumin lounasseteleillä.

Hoivakeittiön tiedotteet

Tarjoamamme palvelut

Kotihoidon tukipalvelut

Asiakkaidemme tukena toimivat kotihoidon tukipalvelut tarjoavat yksilöllisia, tarpeiden mukaisia palveluita omakustanteisesti.

Palveluasuminen

Palveluasuminen sisältãä ympärivuorokautisen huolenpidon huonokuntoisille tai muistisairaille vanhuksille.

Senioriasuminen

Senioriasuntojen tavoitteena on edistää ikäihmisten kotona asumista kehittämällä yhteisöllisyyttä, jossa asuminen ja turvallisuus yhdistyvät luontevalla tavalla.